NVV-2016 NUCH Polararvets Aika

Dette er Eyla, som hun kalles til daglig. Hun er ei lita, ivrig frøken som liker at ting skjer. Alltid klar for nye utfordringer. Enkelte ting kan være litt skummelt, men får hun litt tid på seg så ordner det seg 🙂 Hun er veldig kosete og liker å tilbringe mye av kvelden i fanget på matmor - da storkoser hun seg.
Hun sier i fra når det kommer noen og hvis det går hunder forbi ute på veien.
Hun elsker å være på agilitybanen, er en fryd å se på henne.

Eyla har gjort det veldig bra i utstillingsringen. Hun har 7 cert, deriblant 2 store, før hun ble champion, og flere CK i tillegg. Hun ble i 2009 nr 2 på lista over mestvinnende finske lapphund tisper og nr 3 i 2010.
I 2016 ble hun Mestvinnende veterantispe og i tilllegg plasserte hun seg som nr. 4 på lista totalt av alle tispene :) Vi er kjempestolt av godjenta vår :)
Hun fikk også tittelen Norsk Veteranvinner 2016 på Dogs4All dette året.

Eyla er mor til kennelens A- B- og E-kull.

Stamtavle står på egen side 🙂

Eyla døde september 2020

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.10 | 09:40

Hei, en familie fra Trondheim leter etter et nytt familiemedlem ❤️
Noen ganger beholder vi rasene til en kjent tispe finsk laphund. Vi ble forelsket i denne rasen ved første blikk😍😍Derfor ønsker vi å kjøpe den selv.
Hjemme hos oss nors 2 katunger 8 og

...
28.05 | 17:43

Hei! Vi er en aktiv familie fra Nord-Norge som gjerne ønsker oss en finsk lapphund. Vi lurer derfor på om det er mulighet for valp hos dere?

...
07.05 | 12:21

Hei, Vi er en hundefamilie i Drøbak som nylig mistet vår kjære Tollergutt, Tico. Vi ønsker oss veldig en ny hund og kan tilby er godt og aktivt hjem

...
28.04 | 12:50

Hei, vi er et ektepar fra Son som ønsker oss veldig en finsk lapphund valp. Har dere noen flere planlagte kull i 2020? Mvh Eivor Hermansen

...
Du liker denne siden