Standard side

Vi på kennel MyEiko

Kennel MyEiko drives av meg, Mary Størvold og min mann Knut Erik Ljøkelsøy.

Vi bor på Monsetjåren, Orkdal kommune. Plassen hvor huset står heter Tiriltoppen og er en flott plass å drive med hund på. Beliggenheten kunne ikke vært bedre, vi har utstikt helt til Trollheimen og vi har skogen rett utenfor døren.

 

Jeg, Mary, er 1964-modell og er utdannet tannhelsesekretær. Jeg jobber 70% stilling som tannhelsesekretær hos Tannlegene på Torgsenteret på Orkanger.

Jeg har hatt hund siden 1991. Det begynte med blandingshunden Kikki, ei flott frøken som var blanding av Shæfer og Bearded Colli. Har etter det hatt noen cairn terrier før jeg gikk over til finsk lapphund.

Jeg har tatt del 1 og 2 på oppdretterskolen i regi av Norsk Kennelklubb.

I mars 2017 deltok jeg på Kynologikurs gjennom Norsk Kennelklubb, avd. Trøndelag.

 

Knut Erik er også 1964-modell. Han jobber offshore, så han har mye fri. Han jobber 2 uker og har fri i 4 uker. Det er Knut Erik som tar seg av mye av det praktiske i kennelen. Han sykler med hundene på sommeren og går på ski på vinteren, og er ellers på turer i skogen med dem når han er hjemme.

 

Det meste av tiden vår går med til hundene, men vi prøver også å få tid til en felles interesse: Motorsykkelkjøring. Vi har hver vår sykkel, og prøver å få tid til noen turer innimellom all tiden med hundene.

Knut Erik
Mary

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Kristin Klem | Svar 03.10.2016 23.01

Vi måtte dessverre ta farvel med vår finske lapphund i sommer, og har smått begynt å se etter ny hund. Det hadde vært fint å få info om når dere venter valper.

Mary 07.10.2016 18.08

Opplysninger om kommende kull står under planlagte kull. Ved interesse for valp, ta kontakt på mail eller telefon :)

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 12:50

Hei, vi er et ektepar fra Son som ønsker oss veldig en finsk lapphund valp. Har dere noen flere planlagte kull i 2020? Mvh Eivor Hermansen

...
09.03 | 08:32

Hei, helt nydelige hunder!!

Er hele valpekullet mars 2020 reservert?
Vi har falt pladask for Finsk Lapphund. Er aktiv og mye på fjellet. Har mye fritid.

...
21.02 | 09:47

Hei,er alle valpene reservert.Har vært i tenkeboksen men nå føler jeg behov for å få en valp som selskap og følge opp den.

...
15.02 | 13:25

Familien og jeg er veldig interesserte i finsk lapphund. Vi er mye i aktivitet og er ofte på fjellet. Det gledes i heimen om vi kunne skaffet oss en.

...
Du liker denne siden